Despre…

luni 12 iulie 2010 5:30 pm

Am creat acest site satui si frustrati de toata situatia din tara asta…

Stim ca statul nu da nimic! Stim ca nimeni nu da nimic – chiar incearca sa ia mai mult! Dar de aici si pana la mocirla in care ne traim vietile e o cale atat de intortocheata…

Ne-am saturat de policiticieni, de minciuni (electorale sau nu), de lipsa de viziune a celor care ne conduc, de nesimtirea noastra si de zbuciumul cotidian, fara a avea o siguranta a zilei de maine.

Oare o fi atat de greu sa ne trezim si sa traim? Nu, nu sa traim bine  sau decent – doar sa traim.

Chiar avem noi romanii asa un talent de a ne da cu stangul in dreptul si de a bate pasul pe loc, generatii la rand? In tinerete nu intelegeam ce ce Romania a apelat la conducatori straini. Acum am inceput sa intelegem lucrurile. Nu stim, sau nu vrem, sa ne guvernam singuri, si atunci trebuie sa vina cineva din afara care sa ne arate directia. Si evident ca acel cineva isi urmareste propriile interese si nu pe ale noastre, ale romanilor.

Daca aveti un comentariu la un post va rugam sa-l scrieti. Daca doriti sa deschidem un post nou, va rugam sa trimiteti textul dumneavoastra pe adresa de e-mail eu@sunt-roman.ro si noi il vom posta.

Toate comentariile sunt moderate.