Dacia in Europa

Am avut posibilitatea sa circul foarte mult in ultimul timp si sa vad pe autostrazile Europei foarte multe Dacii. Da, da – de la Dacia Logan (in toate versiunile), pana la Dacia Duster – intai pe platforme, spre dealer, si apoi conduse de europeni.

Intr-una din zile discutam cu un neamt si mi-a spus ca este foarte fericit cu Dacia lui – raportul calitate-pret este imbatabil. Credea ca sunt facut de Renault, in Franta! Am avut o satisfactie deosebita cand i-am spus ca sunt facute in Romania. Nu i-a venit sa creada: tara aia plina de hoti, golani si copii abandonati poate produce o asemenea masina?

Dacia ne-a creat de asemenea un plus de imagine pozitiva, pentru care ar trebui felicitati public! Nu discutam aici despre calitatea masinilor produse – am dorit sa subliniez doar faptul ca este o marca perceputa pozitiv in Europa, care ne-a „ridicat” in ochii strainilor.

Felicitari Dacia!

Later edit: Ultima iesire in Europa ne-a ridicat moralul: Masini platforma care duceau Dacii in Elvetia! In Elvetia und Subaru detine suprematia in domeniul masinilor de teren….

HAI Romania!

Masina de transport a autoturismelor: Duster-ele erau in fata.

Masina de transport a autoturismelor: Duster-ele erau in fata.